منتديات نكهه تونسيه
عزيزي الزائر/ عزيزتي الزائرة
يرجى التكرم بتسجيل الدخول إذا كنت عضوا معنا
أو التسجيل إن لم تكن عضوا وترغب في الإنضمام لأسرة المنتدى

يشرفنا إنضمامك إلينا

إدارة المنتدى


ترفيهي _ ثفافي
 
الرئيسيةس .و .جقائمة الاعضاءالبوابةمركز  رفع الصورالتسجيلاليوميةدخول


شاطر | 
 

 بالصور البسطيله باللحم المفروم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عزه المهندس
المديره العامه


عدد المساهمات : 35
تاريخ التسجيل : 15/11/2011

مُساهمةموضوع: بالصور البسطيله باللحم المفروم   الإثنين 19 مارس 2012 - 19:49

علبة مشروم
ناخد علبة شعرية صينية نحطها فيماء ساخن بعدين نصفيها ونقطعها بالمقص
بصلتان مقطعتان بشكل صغير نخمرهم في زيت و ملح وفلفل اسود
كفتة مقلية بفلفل احمر وكمون و CURRY وشطة لو بتحبووها و نخلط الكل انا
اضفت حبة كنوور ناخد صينية مدهونة بالزيت و نخلط كل المقاادير و بعدين اربع
بيضات من فووق و بعدين طبقة من الجبنة المبشورة ونجمعها بورق الجلاش من
فوق
وللتزين ناخد بيضة مخفوقة + شوية حليب وشوية جبنة مبشورة وملح وفلفل اسود
ندهنها كويس من فوق وبعدين ندخلها الفرن مذاااااااااقهااكثر من راائع

الخطوات مصورة










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بالصور البسطيله باللحم المفروم
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات نكهه تونسيه :: المنتديات الإجتماعيه :: عالم المأكولات العربيه والغربيه - حلويات - كتب الطبخ...-
انتقل الى: